International Model


Internationaal

De internationale platforms werken vaker op een andere manier dan de Nederlandse platforms. In Nederland betaald een klant direct vanaf de eerste seconde, dit omdat hij anders niet in je chat room kan komen. Bij internationale platforms kan een klant voor een korte tijd gratis in je chat room kijken, besluit hij meer tijd te willen dan dient hij met jou in een prive chat te gaan en moet hij gaan betalen.

livejasminHet grote voordeel van internationale platforms en dus een internationaal mdel zijn, is dat er meer goed betalende klanten komen dan op de Nederlandse platformen. En hoe meer je een of meerdere klanten vermaakt hoe meer de kassa rinkelt en jij dus verdient !

Er zijn modellen, zowel vrouwen als mannen, die van deze “bijbaan als internationaal model” hun hoofd beroep hebben gemaakt enkel en alleen vanwege de hoge verdiensten die mogelijk zijn op het internationale modellen platform. Het klinkt ongelooflijk en je zult denken dat het een mooi verkoop praatje is, maar als je “open minded” bent, doorzettingsvermogen, een gezonde sex drive hebt, en niet vies van bloot bent ligt een inkomen van enkele $10.000’en dollars binnen je handbereik !

Combineer je deze werkzaamheden voor de webcam met een goede promotie en het werven van andere webcam modellen kunnen de verdiensten nog verder oplopen. Namelijk ieder webcam model dat jij aanmeldt verdient een net zo goed inkomen als jij kunt verdienen, maar voor het aanbrengen van dit internationaal model krijg jij een aanmeld premie. Het is ook mogelijk te kiezen voor percentage vergoeding over de verdiensten die het door jou aangebrachte webcam model verdient.

Klik op de link om je aan te melden als AWE agent of als Livejasmin model.

Lees meer op SexWebcamModel.com

 

livejasmin awelogo-250x30